Direct naar de inhoud

Is E471 in jullie producten halal?

We ontvangen vaak bezorgde berichten van onze klanten over de emulgator E471. 

We willen benadrukken dat de emulgator E471 in onze snoepjes plantaardig is en dat er geen dierlijke ingrediënten worden gebruikt. 

We gebruiken bijvoorbeeld zonnebloemolie voor de productie van E471. 

In onze producten worden geen dierlijke of halal-kritische ingrediënten gebruikt.